Despre noi

Toaleteaza azi si dormi linistit la urmatoarea furtuna!

Despre noi

Obiectivul nostru principal consta in oferirea unor servicii de calitate, de care pot beneficia clientii ce doresc sa realizeze lucrari cu specific forestier in mediul urban. Contactati-ne cu incredere pentru a putea beneficia si dumneavoastra de calitatea unor servicii realizate la standarde occidentale si cu un raport calitate/pret exceptional.

Experienta pe care am dobandit-o incepand cu anul 2005 in lucrari forestiere desfasurate in mediul urban ne da dreptul sa afirmam ca detinem solutii tehnice adecvate pentru orice tip de situatie existenta pe teren. Caracteristica principala a lucrarilor pe care le executam este reprezentata de nivelul ridicat de siguranta ce este impus tehnicienilor in ceea ce priveste impactul activitatilor pe care le desfasoara asupra mediului inconjurator. Copacii bolnavi, batrani sau prea incarcati sunt un pericol in zonele locuite. Acesti arbori produc pagube sau victime. Cu ajutorul nacelelor autoridicatoare achizitionate cu inaltimea de lucru de peste 30m, firma noastra asigura servicii de toaletari arbori in medii urbane si in locuri foarte greu accesibile evitand la maxim distrugerile.

Indiferent de specie sau dimensiune oferim servicii de cosmetizare indiferent de locatie.Reducem coronamentul utilizand tehnici sigure reducand astfel eventualele distrugeri. Eficienta si calitatea lucrarilor executate, cat si raportul Calitate/Pret exceptional, va face din eventuala noastra colaborare, pentru dumneavoastra. Gradul de inaccesibilitate al locatiei reprezinta de fiecare data o provocare pentru echipa noastra.

Ce ofera EXPERT ALPIN SOLUTIONS in plus fata de celelate firme ce activeaza in acest domeniu?

  1. Consultanta GRATUITA!
  2. Transport GRATUIT!
  3. Garantie EXTINSA!
  4. Tarife si preturi MICI!

Calitatea lucrarilor executate cat si seriozitatea membrilor echipei a fost un mijloc de publicitate sigur. Eficienta ca si calitatea lucrarilor executate cat si raportul CALITATE / PRET exceptional, va face din eventuala noastra colaborare, pentru dumneavoastra, afacerea anului.